Comodo EV extra prisvärt just nu

26 November 2015

Är din webbshop redo för festmånaden december? Detta är en perfekt tid för att snabbt köpa ett extra prisvärt EV-certifikat för att ge din webbshop ett professionellt utseende och en högre omvandlingsfrekvens.

Fram till slutet av året, erbjuder vi Comodo EV-certifikat till ett reducerat pris. Dessutom har vi satt ner priserna på Comodo Multi-Domain-certifikat.

Varför använda ett EV-certifikat?

Ett EV-certifikat ger webbplatserna ett professionellt och tillförlitligt utseende. Det gynnar också konverteringen. Det gröna adressfältet med företagets namn låter omedelbart besökare veta vem som äger en webbplats.

Extra snabb leverans

Du behöver inte längre lämna in pappersdokument för att slutföra din ansökan; det är tillräckligt att fylla i ett webbformulär. Eftersom vi genomför våra egna valideringar för Comodo, kan vi vanligtvis utfärda certifikatet inom loppet av en enda dag.

Rabatt på Comodo EV-certifikat

Erbjudandet gäller alla Comodo-certifikat med Extended Validation (EV):

  • Comodo EV ett år från € 125, nu för 95 €
  • Comodo EV två år från € 225, nu för 165 €
  • Comodo EV MDC ett år € 225, nu för € 165
  • Comodo EV MDC 2 år från € 395, nu för € 290

De nya priserna beräknas automatiskt när du beställer på nätet.

Priserna på flera domäncertifikat sänks

Multi-domän certifikat är mångsidiga, eftersom de lätt kan modifieras och utökas via en ny utbetalning. En Comodo PositiveSSL MDC är nu tillgänglig för € 16 och inkluderar två domäner. Comodo Unified Communications kostar 70 € och inkluderar även två domäner.

Vill du veta mer?

Ta en titt på våra aktuella priser eller kontakta oss för mer information!

point up