Xolphin är nu partner till Encryption Everywhere och registreringsmyndighet för Symantec

12 January 2017

Symantec presenterar Xolphin som första partnertill Encryption Everywhere för Benelux och första registreringsmyndigheten i Europa. Xolphin kommer att erbjuda kryptering till webbplatser och webbhotellleverantörer i hela regionen och samtidigt fungera som en registreringsmyndigheten för Symantec SSL-certifikat.

100 % kryptering för kunders webbhotellsleverantörer

Symantec Corp., världens ledande IT säkerhetsföretag, meddelade idag att Xolphin har skrivit på som en Symantec Encryption Everywhere- partner i Europa, och är det första företaget att ta programmet till Beneluxregionen. I mars 2016, meddelade Symantec sin avsikt att bidra till att säkra varje legitim webbplats och webbapplikationer. Symantecs Encryption Everywhere-program ger webbhotell en enda plattform för att leverera en av de mest omfattande säkerhetsportföljerna till sina kunder.

"När vi lanserade Encryption Everywhere var endast tre procent av webben krypterad och på bara drygt åtta månader, har programmet tillhandahållit 57 miljoner fler sajter med olika grad av ny kryptering", säger Roxane Divol, SVP och chef för webbplatssäkerhet vid Symantec. "Våra partners som Xolphin har gjort detta möjligt och vi är mycket glada över att fortsätta vårt arbete med dem när vi går mot vårt mål att kryptera varje legitim webbplats."

Xolphin har bred kunskap och erfarenhet av att tillhandahålla SSL-kryptering och PKI-tjänster från en teknisk och en kundtjänstsynvinkel.  Som en partner till Encryption Everywhere kommer Xolphin att erbjuda ett brett utbud av SSL-certifikat som drivs med Symantec, tillsammans med ett antal premiumsäkerhetspaket med allt starkare nivåer av webbplatsvalidering och autentisering, skydd och trust seals. Denna kombination gör det möjligt för webbhostingföretag att integrera grundläggande kryptering med varje webbplats, tillsammans med en stor potentiella merförsäljningsmöjligheter att ta in nya intäktsströmmar utan att tynga sin infrastruktur, sina säljprocesser eller administrationsteam.

Kontroll av Symantecs certifikat av egen valideringsgrupp

Xolphin kommer också att fungera som Symantecs första europeiska registreringsmyndighet (RA) och validera SSL-certifikat för Symantecs varumärken: Symantec, GeoTrust och Thawte. Tack vare sina tio års erfarenhet som Symantecpartner, kommer Xolphin att självständigt utföra autentisering och validering av Symantec SSL-ordrar, där Symantec utfärdar certifikat. Xolphin har framgångsrikt avslutat ett intensivt RA- certifieringsprogram helt anpassat till Symantecs certifikat och flera RA-prov på Symantecs kontor i Dublin. Xolphins expertis inom lokala språk, regionala företagsstandarder, och många års RA-erfarenhet kommer att ge snabbare leverans och support för certifikat för organisationsvalidering (OV) och Extended Validation (EV) för kunder över hela Europa.  Xolphins ändamålsprocess kommer att bidra till att förbättra kundernas platser i sökmotorer tillsammans med visuella ledtrådar som indikerar en säker och pålitlig webbplats.

"Vi är mycket glada över att kunna erbjuda programmet Encryption Everywhere till våra värdefulla webbhotellspartners och att kunna ge dem möjlighet att leverera prisvärd kryptering och stora merförsäljningsmöjligheter till sina kunder. Naturligtvis är vi lika glada över att ta hand om valideringsprocessen för Symantec, Thawte och GeoTrust SSL-certifikat ", säger Maarten Bremer, VD för Xolphin. "Våra erfarna validerings- och supportteam kommer att tillföra ytterligare värde till Symantecs kunder och återförsäljare genom att erbjuda lokala kontrolltjänster och accelererad produktutveckling med expertstöd och snabba svarstider."

point up