Felmeddelande - Certifikatet är inte tillförlitligt

Jag får ett felmeddelande om att SSL-certifikat eller dess CA (Certificate Authority) är opålitligt.

En vanlig orsak till detta fel är root och/eller intermediate certifikat som inte har installerats. Kolla i vår kunskapsdatabas om hur du kan göra detta på din server.

OBS: För att bearbeta förändringar på serversidan, måste du starta om webbservern. Helt enkelt starta om tjänsten inte är tillräckligt.