WHM-CPanel

  • Logga in på cPanel Klicka på SSL/TLS Manager under Security. Klicka på Generate, view, upload, or delete SSL certificates. Klistra in din certifikat hos Upload a New Certificate och klicka på Upload.

    Mer

  • Skapa CSR Logga in på cPanel Klicka på SSL/TLS Manager under Security. Klicka på Generate,...

    Mer

SSL-kontroll

SSLCheck kontrollerar om certifikatet är korrekt installerat på din server och om det finns potentiella problem.