Om Xolphin

Som den största leverantören av SSL-certifikat i Nederländerna, har Xolphin varit kända i många år för sitt expertstöd och dess snabba, pålitliga och prisvärda leveranser av SSL certifikat samt digitala signaturer av kända märken.

Med fler än 30 anställda har Xolphin den kunskapen och expertis som behövs för att noggrant svara på tekniska frågor du kan ha och att behandla ansökningar snabbt. Valideringen av certifikat görs främst av Xolphin själv. Detta gör det möjligt för Xolphin att utfärda certifikat med ett grönt adressfält på en enda dag - något som vanligtvis tar andra parter minst en vecka

Xolphin, a Sectigo company

År 2020 övertogs Xolphin av sin långvariga partner Sectigo. Genom att kombinera vår 18-åriga expertis och resurser med den globala CA:n Sectigo, är vi väl positionerade för att stärka och utöka vårt erbjudande av lösningar för digital identitet och säkerhet.

Läs mer

Våra styrkor

 • 5 stjärnor

  Kunder främst uppskattar vår snabb service och teknisk support. Xolphin har färför fått snitt betyg med fem av fem stjärnor.
  Läs alla recensioner
 • EV-certifikater leveret hurtigt

  Som registreringansvarig för Sectigo är Xolphin unika i Europa. Detta gör det möjligt för oss att utföra valideringen certifikat själva och leverera dina certifikat snabbt. Vi levererar Sectigo EV-certifikat inom några dagar, vårt valideringsteam validerar på 11 olika språk.
 • 50.000 kunder

  Över 50.000 kunder och över 3.000 återförsäljare litar på vår expertis. Sedan 2002 har vi utfärdat över 1.000.000 certifikat.
 • Garanterad kvalitet

  Våra priser är i allmänhet lägre än om du skulle beställa direkt från våra leverantör. Skulle du inte vara nöjd när det gäller våra tjänster, garanterar vi en återbetalning inom 30 dagar efter köpet. Om du regelbunden behöver certifikat, kan du bli en återförsäljare och få rabatter baserat på mängden av certifikat du har. Våra priser är ganska mycket lägre än om du skulle beställa direkt från en leverantör. Om du är missnöjd, kommer du att få dina pengar tillbaka. Om du behöver certifikat på en regelbunden basis, kan du bli en återförsäljare och få en ännu högre rabatt.
 • Betala efteråt

  Du behöver inte betala i förväg eller göra en insättning, du kan betala i efterhand med faktura.
 • ISO 27001

  Xolphin har certifiering för att utfärda certifikat - våra tjänster uppfyller därför strikta riktlinjer. Våra datasäkerhetsprotokoll är certifierade i enlighet med 27001 ISO. Det innebär att vi ständigt spelar in, underhåller, kör, skyddar och förbättrar våra system och årligen inspektera allt relaterat till informationssäkerhet.
point up