Reseller

Blir SSL Återförsäljare

Behöver du certifikat för dig själv eller för dina kunder på en regelbunden basis? Bli en SSL återförsäljare! Många har gjort det redan.

Som återförsäljare får du en rabatt och kan hantera alla certifikat från ett konto. Du har inga skyldigheter och kommer att få bra stöd. Som Xolphin återförsäljare kan du beställa alla SSL-certifikat, digitala signaturer, och vulnerability scans för kunder och eget bruk med en rabatt.

Som SSL återförsäljare får du ett konto hos Xolphin, där du kan hantera alla dina certifikat. Detta är både praktiskt och bekvämt, så att du kan arbeta och växla snabbt och kan ansöka om nya certifikat. Dessutom, för varje SSL återförsäljare, ju mer du beställer, desto större ditt rabatt är. Och som en bonus för att välkomna dig som återförsäljare, får du en gratis 1-års Comodo EV-certifikat för din webbplats för att visa det gröna adressfältet till dina kunder. Kontakta oss gärna, våra medarbetare är redo att svara på alla era frågor.

Kontakt

Rabatt

Certifikat per år

Rabatt

Mer än 10 5%
Mer än 50 10%
Mer än 100 15%

För att beräkna antalet certifikat tittar vi på vilken typ av validering:

• certifikat med Domain Validation räknas som hälften;
  • certifikat med Organisation Validation räknas som en;
  • certifikat med Extended Validation räknas som två.

Fördelar

• Ingen setup avgifter, åtaganden eller investeringar.
  • Ju mer du beställer, desto större rabatt
  • Gratis 1-års Comodo EV-certifikat på din webbplats.
  • Betala i efterskott med faktura.
  • White label leverans, du bestämmer din egen priser och villkor.
  • Expertstöd för dig och dina kunder.
  • Full integration i dina system.

Själv management

• Vår Control Panel gör det möjligt att hantera data och certifikat av dig själv och dina kunder. Till exempel beställning av nya certifikat, övervakning av aktuella förfrågningar och åter utfärdande eller förnyelse av certifikat. Du kan också hämta fakturor och hantera kontakter.
  • Via vår [api.xolphin.com Xolphin API], eller genom att använda plugins för WeFact och WHMCS, har du möjlighet att fullt ut integrera beställningsprocessen, så att du (eller dina kunder) kan beställa certifikat direkt från ditt eget system eller webbplats.

Vill du veta mer?

Vill du aktivt sälja SSL-certifikat till dina kunder? Säljer du redan certifikat men vill öka volymen? Eller vill du till exempel veta mer om bakgrunden till SSL och valideringsprocessen? Kontakta oss för möjligheterna!

Hur deltar jag??

Du kan bli en Xolphin återförsäljare direkt. Om du redan har köpt certifikat från oss innan kan vi konvertera ditt nuvarande konto till en återförsäljare konto gratis. Alla tidigare order kommer sedan att beräknas automatiskt för att bestämma rabatten. Ännu inte kund? Ansök om en återförsäljare konto via knappen nedan.

Skapa konto