Privat nyckel förlorade eller raderade

Kontrollera dina säkerhetskopior för att se om det är möjligt att installerar om din privata nyckel. En manual om hur man importerar privata nyckeln hittar du i vår Knowledgebase

Om ingen backup finns, är det enda kvarvarande alternativet att skapa en ny CSR och ansöka om en ny utgåva av certifikat genom vår Control Panel

Observera att vid en återutgivning utan ändringar, det gamla certifikatet inte kommer att återkallats automatiskt. Skicka därför efter återutgivning ett meddelande till validering@xolphin.se om du önskar att göra det.