Support

SSLCheck

SSL Check ansluter till servern och se om alla roten och mellanliggande certifikat är korrekt överförs, och om det finns potentiella problem

Behöver du hjälp?

WizardSSL Help Wizard

För allt annat

TelefonRing oss +46 10 8887421
E-post Eller skicka ett meddelande
  • Certifikatet använder endast 1024 bit root certifikat.

Certifikat som använder 1024 bit rotcertifikat anses inte längre säkra. Därför kommer denna typ av certifikat inte längre att lita på i de olika webbläsarna. Dessa kommer att blockera 1024 bit rotcertifikat (Firefox h...

Mer

• Intermediate certifikat saknas på servern

SSL-certifikat utges inte direkt av de rotcertifikat som lagras i webbläsarna, men av ett intermediate certifikat. Detta intermediate certifikat är en typ av certifikat som används av utgivare av certifikat (CA) för att u...