Xolphin WHMCS- modulen är nu tillgänglig

29 augusti 2016

Xolphin SSL-modulen för WHMCS gör det lätt att sälja, begära och hantera alla typer och märken av SSL-certifikat direkt från WHMCS. Modulen är nu tillgänglig gratis för alla Xolphin återförsäljare!

Vad är WHMCS?

WHMCS är ett vanligt förekommande all-i-ett verktyg för klienthantering, fakturering och stöd för onlineorganisationer. Med WHMCS kan du hantera hela klientprocessen, från registrering till automatiserad fakturering och förvaltning. Många parter erbjuder add-ons med vilka användare kan utöka funktionerna i plattformen. WHMCS används ofta av olika hostingparter. Som ett resultat, fanns det en stor efterfrågan på ett Xolphin SSL-plugin! SSL-modulen har utvecklats med hjälp av kundrespons.


Vad kan du göra med SSL-modulen?

Modulen fungerar med WHMCS version 6 och uppåt och erbjuder integration med Plesk, cPanel och Direct. När du har installerat modulen importeras hela sortimentet av Xolphin SSL-certifikat automatiskt och du kan ange dina egna priser. Förutom vanliga funktioner såsom beställning och förnyande av standard, wildcard och multi-domän certifikat, erbjuder SSL-modulen också flera andra användbara funktioner:

  • Automatisk installation på cPanel, Direct & Plesk.
  • Automatisk förnyelse och fakturering för installerade certifikat.
  • Lägga till domäner i multi-domän-certifikat.
  • Välj mellan tre valideringsmetoder.


SSL-modulen är tillgänglig gratis

Användning av SSL-modulen är gratis; allt du behöver är ett Xolphin återförsäljarkonto. Använda alla tillgängliga funktioner kräver en WHMCS- hostingplan. Du kan också använda modulen med din egen hostingplan, men du kommer inte att ha tillgång till automatiserade program och installationsfunktionen. Ladda ner modulen gratis.

SSL-kontroll

SSLCheck kontrollerar om certifikatet är korrekt installerat på din server och om det finns potentiella problem.

point up