Beställ Digital Signatur eller of Code Signing Certifikat

För att begära ett e-post eller code signing certifikat krävs en CSR. Den kan genereras under begäran av certifikatet med Internet Explorer eller Firefox. Funktionaliteten är inte tillgängligt i Chrome. Det är också möjligt att generera en CSR i OpenSSL. Eftersom detta process är komplex rekommenderar vi inte att göra detta.

Nedan hittar du steg för att begära certifikatet. Vi börjar med ditt e-postadress och ditt namn.

Request Code Signing Certificate or Client Certificate

• Email: Ange e-postadressen som behöver läggas till i certifikatet.
    • Namn: Skriv in namnet på den person eller avdelningen som behöver läggas till i certifikatet. OBS. När du beställer ett code signing certifikat kommer fälten som visas ovan att ersättas av en regel där domännamnet måste fyllas i. Detta kommer endast att användas för validering och kommer inte att läggas till i ditt certifikat.
  1. Välj Fortsätt. Din CSR kommer nu att genereras automatiskt.
  2. Under steg 2 fyller du i önskad certifikatinformation:

Request Code Signing Certificate or Client Certificate

1. Vid Validerings information anger du den kontaktpersonen inom företaget som kan bekräfta ordern.
    • Kontakt namn: Skriv in namnet på den kontakt som kan bekräftas begäran per telefon.
    • Telefonnummer: Ange det registrerade telefonnumret av organisationen för vilken certifikatet begärs. Detta fält behövs inte när de begär en personlig signeringscertifikat.
    • Markera kryssrutan "Jag accepterar Villkor för Xolphin och EULA av Comodo" och klicka Fortsätt.
  2. Under Faktura information kan valfritt ange en betalningsreferens. Detta kommer att visas på fakturan.
  3. Efter det blir du ombedd att dina kunduppgifter. Dessa är bara för administration och fakturering ändamål och har ingenting att göra med de uppgifter som kommer att läggas i certifikatet.

OBS: E-postadressen och lösenord krävs när du behöver logga in på kontrollpanelen så att du behöver komma ihåg dessa! Fakturan kommer att skickas till denna e-postadress.

1. Request Code Signing Certificate or Client Certificate

1. Klicka på Fortsätt.
    2. Som en kontroll visas alla tidigare givna uppgifter. Välj Bekräfta Beställning om uppgifterna är korrekta eller välj Tillbaka för att göra ändringar.
    3. Efter allt kontrolleras och du har gjort beställningen kommer vår verifieringsavdelning bearbeta detta så snart som möjligt