Email Certifikat

• Att signera och kryptera e-post hindrar avlyssning, och modifiera din e-post från tredje part. Det ger mottagaren en garanti för att meddelandet är oförändrat och är från dig. Om mottagaren...

Mer

• Denna manual beskriver signering av ett Word-dokument med hjälp av en digital signatur. Aktivera timestamp funktion För att hålla den digitala signaturen giltigt även efter certifikatet...