För min butik att förbättra min Google ranking med ett SSL-certifikat

Certifikat typ gör för närvarande ingen skilnad för Google - bara du har en giltig https:// anslutning. Ett billigt certifikat med endast domän validering är tillräcklig. Det är viktigt att använda SSL certifikat på hela webbplatsen.

Men ett EV-certifikat är mer lämpade för webbutiker på grund av identitets säkerhet och gröna adressfältet. En domän validering certifikat garanterar en säker anslutning och visar ett hänglås i adressfältet, men ger besökarna inte något sätt att kontrollera organisationen bakom en webbplats.

Certifikat med företagsinformation ger mer förtroende och bättre skydd för besökare. Om ett företag går i konkurs måste till exempel ett certifikat återkallas direkt.

Ett EV-certifikat ger webbplatser en professionell och tillförlitlig bild. Det gröna adressfältet med företagets namn går att besökare ser direkt vem som äger en webbplats. Dessutom ökar försäljningen: Olika studier har visat att konsumenter gör i genomsnitt 18% fler inköp på webbplatser med ett grönt adressfält. Ny forskning (Google) visar att 61% av besökarna kommer att kontrollera säkerheten för en webbplats innan dom fyller i data och att förtroende är en av de viktigaste faktorerna av online shopping. 70% föredrar ett EV-certifikat när dom handlar på nätet.

En ofta hört klagomål (förutom det högre priset) är den långa och svåra ansökningsprocessen som tar minst en vecka. För Comodo certifikat utför vi valideringen själv. Comodo EV-certifikat levereras inom en dag.

SSL-kontroll

SSLCheck kontrollerar om certifikatet är korrekt installerat på din server och om det finns potentiella problem.

point up