WHM-CPanel

• Logga in på cPanel Klicka på SSL/TLS Manager under Security. Klicka på Generate, view, upload, or delete SSL certificates. Klistra in din certifikat hos Upload a New Certificate och klicka på Upload. Gå tillbaka ti...

Mer

• Skapa CSR Logga in på cPanel Klicka på SSL/TLS Manager under Security. Klicka på Generate, view, upload, or delete your private keys. Välj under Generate a New Key din domän namn Klicka på Generate. Nu visas din...