Xolphin är nu en del av Sectigo. Som en del av vår kontinuerliga strategi för att använda den senaste tekniken i våra valideringsprocesser och för att förbättra valideringstiderna för Xolphin-kunder, uppdaterar Sectigo Xolphin-plattformen och API:erna. Detta innebär dock att det kommer att ske ändringar i API:t för återförsäljare som säljer OV/EV SSL- och Code Signing-certifikat som utfärdats av Sectigo.

För mer information, se vår guide. För frågor, vänligen kontakta Xolphin Support

Manualer